Visie

Warrior Events wil ervoor zorgen dat elke bezoeker een Warrior wordt. Warrior staat voor kracht en verbintenis. Warrior Events gelooft in jouw innerlijke kracht en wil terug gaan naar dit begin. Kies je ervoor om te vechten, te groeien, te leren of kies je ervoor om te vluchten? Een Warrior kiest zijn/haar eigen pad. Het is niet makkelijk om een Warrior te zijn.

Tijdens onze evenementen kaarten wij verschillende maatschappelijke thema’s aan in het verlengde van de Warrior visie. De bezoeker zal komen te staan voor verschillende keuzes. Het is de keuze aan de bezoeker of hij/zij ervoor kiest om een Warrior te zijn. Maatschappelijke thema’s als eenzaamheid en zelfacceptatie zijn terugkomende thema’s.

Missie

Warrior Events organiseert theatrale evenementen waar storytelling centraal staat. De tijden van “een theater stuk op het podium en de bezoeker op een stoel” zijn voorbij.  Bij Warrior Events gaan we voor de volledige beleving. De bezoeker heeft het gevoel alsof hij midden in het verhaal zit, het gevoel alsof je in een film bent beland. Per evenement gebeurt dit op verschillende manieren. Het verschilt van een filmisch voice-over, gekke opdrachten, muzikale begeleiding en geweldige acteurs. Een bezoek aan een evenement aan Warrior Events is er één om nooit te vergeten.