1,5 uur durend

20 deelnemers

€36,00 p.p.

Real Life Game

Verkeerspark Assen

Wat is No Mans Land (Airsoft Battle)?

Met je eigen groep airsoft spelen in een filmische setting met interactieve acteurs op een unieke locatie? Nu kan het eindelijk!

No Mans Land is een real life game waarin jij met je groep het gevecht aangaat met een rivaliserende bende en de dorpelingen probeert te redden. No Mans Land is een ware airsoft battle en zeer geschikt voor vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes. De unieke locatie en professionele acteurs zullen jou het gevoel geven dat je in een ware actie film terecht bent gekomen. De prijs is inclusief kogels, geweer, pak en een onvergetelijke ervaring. Extra kogels bij kopen is niet nodig.

Over de beleving

Met maximaal 20 deelnemers kan jij ‘No Mans Land’ redden. In een onrustig gebied tussen 2 rivaliserende groepen ligt No Mans Land. Deze plek wordt al jaren geteisterd. Er wonen nog een aantal dorpsbewoners die hun grondgebied ten alle tijden zal beschermen, maar het dorp is in gevaar! Het is aan jou en je squad om de bom te ontmantelen en het dorp te redden.

Pas op voor de dorpsbewoners. Zij zullen jullie zien als gevaarlijke indringers die hun land willen afpakken. Het zal geen makkelijke strijd worden. Voor deze missie zoeken we alleen de meest dappere krijgers.

Groepen

Veld voor jezelf
20 deelnemers. Je speelt in twee groepen tegen elkaar. Minimaal 17 deelnemers.

Tien tegen Tien 10 deelnemers.
Je speelt samen tegen een onbekende groep van 10 deelnemers. Minimaal 8 deelnemers.

Voeg je samen
5 deelnemers. Je voegt je samen met een andere groep van 5. Minimaal 4 deelnemers

Kies een tijdslot en meld je aan!

E-mail: info@warriorevents.nl
Locatie: Verkeerspark Assen
Speeldata: 16 oktober 2020
Kosten: €36,00
Tickets bestellen