2 uur durend

30 deelnemers

€37,99 p.p.

Interactieve acteurs

Verlaten Villa

ADVENTURE GAME

Squid Tournament is een 2 uur durende adventure game gebaseerd op de populaire serie ‘Squid Games’. Je hebt er voor gekozen om mee te doen aan het Squid Tournament. Lukt het jou om te blijven leven. 72 uur van te voren ontvang je de gegevens van de geheime locatie in de gemeente Groningen. De unieke locatie en de professionele acteurs laten je wanen in een ware horror film.

Teambuilding real life adventure games

HORROR EXPERIENCE

Samen met je groep heb je je aangemeld voor het Squid Tournament. Je hebt de slimste en sterkste mensen verzamelt en jullie geloven dat je met gemak alle kinderspellen kan winnen. Je doel is simpel: blijf leven en je wint het Squid Tournament. Verlies je toch een spel? Dan kan je verwachten dat je wordt neergeschoten. Maar is het dan ook echt voorbij?? Wie is de frontman? Kan je dealtjes sluiten? Ga jij je teamgenoten opofferen of vorm je een bende?

Groepen

Squid Tournament is het perfecte personeelsuitje en perfect voor teambuilding. Het spel kan gespeeld worden met 50 mensen tegelijkertijd. Het spel speel je op de aangegeven speeldata.
Kom je met circa 50 mensen? Dan kan je het gehele spel met je eigen groep spelen.

Tijden

E-mail: info@warriorevents.nl
Locatie: Verlaten Villa, Hoofdweg 24. Smilde
Vrijdagen
18:00, 20:15, 22:30 uur

Zaterdagen
12:00, 14:15, 16:30, 18:00, 20:15 en 22:30 uur

Kosten: €37,99
Tickets