https://www.youtube.com/watch?v=c_jWX2S8tKE

2,5 uur durend

Echte ‘kidnap’ experience

Next level origineel spel

Voor de echte waaghalzen

kosten

Durf jij Extreme te gaan?

Kunnen jullie nog meer aan dan de reguliere editie van Taken the game? Zijn jullie echte thrillseekers en is niks te gek? Dan is Taken the Game EXTREME iets voor jou! De Extreme editie is uitermate geschikt voor vriendenuitjes, vrijgezellen uitjes en bedrijfsuitjes. Deze editie is niet geschikt voor snel bang aangelegde mensen.

Live Action experience

Het spel duurt 2 uur en je hebt als doel om de laatste handmaid te bevrijden, maar eerst moeten jij en je groepinfiltreren in Gilead. Win het vertrouwen van de commander en probeer ongezien de laatste handmaid te bevrijden. Het is tijd om ze aan te spreken, hopelijk maak je de juiste keuzes. Wordt je gepakt? Zorg er dan voor dat je groep genoeg wapens heeft bemachtigd. Lukt het jou om de handmaid op tijd te redden?

Groepen

The Last Handmaid is een zeer geschikte activiteit voor bedrijven, vrijgezellenfeesten en vriendenuitjes. Het spel iseen uniek teambuilding event waarbij er samengewerkt moet worden om het einddoel te behalen. Groepen van 4 – 30 deelnemers kunnen meedoen aan het spel. Het enige wat je nodig hebt is goed werkende telefoons. Wil je met een grotere groep meedoen? Dit is ook mogelijk. Neem dan even contact met ons op.

Tijden

E-mail: info@warriorevents.nl
Locatie: Verlaten Villa, Hoofdweg 24. Smilde
Vrijdagen
18:00, 20:15, 22:30 uur

Zaterdagen
12:00, 14:15, 16:30, 18:00, 20:15 en 22:30 uur

Kosten: €37,99
Tickets