Entertainment editie

Onze spellen zijn zeer geschikt voor bedrijfsuitjes. Je werkt samen aan één doel. De spanning en adrenaline zullen ervoor zorgen dat de verstandhouding onder collega’s wordt gestimuleerd en bevorderd. Kleine en grote bedrijven kunnen beide bij ons terecht. Het is mogelijk om met een groep van 8 – 200 mensen mee te doen. Deelname staat garant voor een unieke beleving. De entertainment editie is geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een vernieuwend en spannend bedrijfsuitje.

 

Lees meer

Analysemodel editie

Bij het analysemodel editie gaat het een stap verder. Het spel wordt volledig aangepast aan uw bedrijf. Ons analysemodel focust zich op leiderschap, teambuilding en communicatie. Merkt u dat uw bedrijf uit balans is, wordt er niet meer goed gecommuniceerd, wordt er ongezond gehandeld in stress en crisissituaties? Dan kan ons analysemodel uw bedrijf helpen om weer vooruit te komen, ontwikkelingen. Ons analysemodel is specifiek gespecialiseerd in het gezond handelen tijdens kleine en grote stress/crisissituaties.

 

Lees meer

Real life Game op maat

Enthousiast geworden en wil jij een unieke game dat perfect aansluit bij jullie bedrijf of organisatie?
Warrior Events ontwikkelt ook op maat gemaakte games voor scholen, gemeenten, musea, dierentuinen, pretparken en nog veel meer.

Wil jij dat je museum tot leven komt en dat het verhaal op een compleet unieke manier wordt verteld? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je kinderen op een speelse en leuke manier iets leren? Onderzoek heeft bewezen dat kinderen veel meer leren door te doen en te ervaren, in plaats van te luisteren en te lezen.
Of wil je gewoon een ontzettend nieuwe, toffe ervaring toevoegen aan je dierentuin of pretpark? Je bezoekers zullen razend enthousiast zijn en het is een perfecte aanvulling.