Entertainment editie

Onze spellen zijn zeer geschikt voor bedrijfsuitjes. Je werkt samen aan één doel. De spanning en adrenaline zullen ervoor zorgen dat de verstandhouding onder collega’s wordt gestimuleerd en bevorderd. Kleine en grote bedrijven kunnen beide bij ons terecht. Het is mogelijk om met een groep van 8 – 200 mensen mee te doen. Deelname staat garant voor een unieke beleving. De entertainment editie is geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een vernieuwend en spannend bedrijfsuitje.

 

Lees meer

Analysemodel editie

Bij het analysemodel editie gaat het een stap verder. Het spel wordt volledig aangepast aan uw bedrijf. Ons analysemodel focust zich op leiderschap, teambuilding en communicatie. Merkt u dat uw bedrijf uit balans is, wordt er niet meer goed gecommuniceerd, wordt er ongezond gehandeld in stress en crisissituaties? Dan kan ons analysemodel uw bedrijf helpen om weer vooruit te komen, ontwikkelingen. Ons analysemodel is specifiek gespecialiseerd in het gezond handelen tijdens kleine en grote stress/crisissituaties.

 

Lees meer

Onze games zijn corona proof en wij houden ons aan alle RIVM maatregelingen.
Voor meer vragen hierover, neem dan even contact op.

Toekomst

We leven in een tijd waar het belangrijk is geworden voor bedrijven om meer bewust tegenover de klimaatsverandering te staan. Wij willen de bedrijven helpen om laagdrempelig een bijdrage hierin te kunnen leveren. Wanneer de analysemodel editie wordt geboekt zal een gedeelte van het geld gedoneerd worden aan een stichting naar keuze. We werken samen met onze partners; Felida Big Cat Centre, Viervoeters en Weforest. U zal vervolgens bericht krijgen wat er is gebeurd met het gedoneerde geld, hoe u heeft geholpen. Ook hierin kunt u een keuze maken. Wilt u symbolisch een dier adopteren of liever een boom planten? Elk bedrijf zal vervolgens ook een bewijs mee krijgen. Dit bewijs kunt u in het raam van uw kantoor plakken en zo laat u zien dat uw bedrijf zich inzet tegen de klimaatverandering. Ook u kunt deel uitmaken van de “Warrior community” en een steentje bijdragen.