40 minuten durend

60 deelnemers

€16,00 p.p.

20 acteurs

Suikerfabriek

Wat is The Maze?

Probeer je verstand niet te verliezen in dit angstaanjagende doolhof. The Maze is een interactief horror theaterproductie met enge game-elementen met een duur van 40 minuten. Het doel is makkelijk; vind het verdwaalde meisje. Maar pas op dat je zelf niet verdwaald. De productie wordt neergezet door een geweldige, professionele cast van 20 acteurs.

De kindereditie

Van 13:30 tot 17:00 kunnen kinderen en families samen meedoen aan de kindereditie van The Maze. De kosten voor jeugd t/m 16 jaar zijn €7,00. Wilt u als volwassene mee? Dan betaalt u €10,00. Het spel is kindvriendelijk en geschikt vanaf 10 jaar. Wanneer u gelooft dat uw kind (jonger dan 10 jaar) het spel aankan, dan is het toegestaan om mee te doen. De verantwoordelijkheid ligt bij u en het gekochte kaartje wordt niet gerestitueerd. Tijdens het spel moeten de kinderen op zoek naar verschillende acteurs om op die manier bij de verdwenen schat te komen, maar pas wel op voor alle griezels.

De volwassen editie

Van 18:30 – 00:00 mogen de volwassenen het doolhof in. Deze editie is absoluut niet geschikt voor kinderen. De volwassen editie is uitermate geschikt voor een spannend vriendenuitje, unieke date en bedrijfsuitje. Het is mogelijk om in groepsverband te komen. Wij raden een groep van 4-8 aan. Wil je toch met een grotere groep komen? Dat is zeker mogelijk, maar pas op dat je elkaar niet kwijt raakt.

E-mail: info@warriorevents.nl
Locatie: Suikerfabriek
Speeldata: 30, 31 oktober en 1 november 2020
Kosten: €7,50 – €16,00
Tickets