The Secret of a Lady

3 uur durend

100 deelnemers

Vanaf €75,00

Real life game

Landgoed het Laer

Adventure game ‘Secret of a Lady’

Met je eigen groep terug in de tijd naar het Engelse Regency tijdperk met interactieve acteurs op een unieke locatie? Nu kan het eindelijk!

Secret of a Lady is een zeer unieke, 3 uur durende real life game waarin jij terug gaat in de tijd. Deze real life game is gebaseerd op de populaire serie ‘Bridgerton. De acteurs, verhaallijnen en bijzondere missies geven jou het gevoel alsof je in de serie bent beland. Jij bent de hoofdpersoon van de serie en jij mag bepalen waar het verhaal naar toe gaat. Secret of a Lady is zeer geschikt voor vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes. Op bepaalde dagen is het mogelijk om verschillende arrangementen uit te kiezen.

DAGEN EN ARRANGEMENTEN

28 & 29 juni – inclusief diner
Tijden: 17:00 – 20:30
Diner & onbeperkt drinken: €115,00
Diner & 3 drankjes: €108,00

30 juni – optioneel 
Tijden: 19:00 – 22:00
Onbeperkt drinken & bittergarnituur: €80,00
3 drankjes & borrelplankje: €75,00

2 juli – high tea editie 

Tijden: 14:00 – 17:00
Inclusief: volledig high tea arrangement €76,00

Bekijk menu

Over deze beleving

Jij bent uitgenodigd door één van de meest rijke families om een bijzonder bal bij te wonen. Doe je mooiste kleding aan. Je wilt natuurlijk niet opvallen. De koningin heeft jou namelijk gevraagd om een beruchte ‘Lady’ op te sporen. Deze ‘Lady’ verspreid om de zoveel tijd zeer gevoelige en geheime informatie over de families en de Koningin. Deze geheimen mogen absoluut niet uitkomen. De koningin heeft jou gevraagd om te infitreren in deze families.

Ga een verbintenis aan met de families, doe mee in het bal, dans, zing, noem maar op. Doe alles om erachter te komen wie de ‘Lady’ is. Dat is jouw doel! Maak contact met de acteurs en wees niet bang. Alleen zo kan jij je doel bereiken.

Secret of a Lady zal plaatsvinden in het prachtige landhuis ‘Het Laer’ in Ommen.

Groepen

Secret of a Lady is een zeer geschikte activiteit voor bedrijven, vrijgezellenfeesten en vriendenuitjes. Het spel is een uniek teambuilding event waarbij er samengewerkt moet worden om het einddoel te behalen. Groepen van 4 – 100 deelnemers kunnen meedoen aan het spel. Het enige wat je nodig hebt is een beetje lef. Wil je als bedrijf een volledige dag boeken? Dit is alleen mogelijk op 28 of 29 juni. Neem dan even contact met ons op.

Tijden

E-mail: info@warriorevents.nl
Locatie: Het Laar 2, 7731 AV Ommen
Speeldata
28, 29, 30 juni en 2 juli
Kosten: €75,00 – €115,00
Tickets