Indoor Speeltuin

Een 4000m2 indoor speeltuin waar real life gaming centraal staat.
Voor 4 – 10 jaar.

Leuke karakters

Kom in contact met spiderman, barbie en nog veel meer..

6 verschillende landen

Stap binnen in cowboyland, barbie land, toy story land en nog veel meer..

2.5 uur durend

Samen met de karakters ga jij op spannende missies.

INDOOR SPEELTUIN

Adventure land is een 4000m2 indoor speeltuin. Maar geen gewone speeltuin!! Samen met leuke karakters ga je op spannende missies. Voor kinderen van 4 – 10 jaar.

REAL LIFE GAMING VOOR KINDEREN
Nee, nee.. er zijn geen schommels of glijbanen. Adventure Land is een unieke experience voor families. Zelfs de ouders gaan het naar hun zin hebben! Adventure Land bestaat uit 6 verschillende landen. In elk land kom jij een karakter tegen. Samen met deze karakters ga jij een spannende missie aan in het land. Lukt het jou om spiderman te verslaan in een bloedstollend vloer is lava spel? Of lukt het jou om de snelste te zijn in een paardenrace in Cowboy Land? Of kan jij Barbie Land redden?

Bucketlist experience

Het verhaal
Avonturier Billy en Lilly hebben jou hulp nodig. Adventure Land is in gevaar! Iemand heeft het goud van Adventure Land gestolen. Kan jij ons helpen om erachter te komen wie het heeft gedaan? We moeten naar elk land in Adventure Land reizen om in contact te komen met de karakters. Alleen dan kunnen wij erachter komen wie het goud heeft gestolen.

Compleet nieuw concept
Adventure Land is een compleet nieuw concept en een nieuwe entertainment vorm. Adventure Land duurt ongeveer 2 tot 2.5 uur. Je kan je aanmelden in verschillende tijdsloten. Ouders moeten ook een kaartje kopen en mogen ook meedoen in Adventure Land. Op locatie wordt je door een karakter meegenomen in het verhaal en reis je van land naar land. In elk land staat er een nieuwe activiteit op je te wachten.

ACTIVITEITEN TIJDENS ADVENTURE LAND

Adventure Land is een real life gaming event voor families. Het is een compleet nieuw concept. Tijdens Adventure Land worden kinderen meegenomen in een spannend verhaal. Ze zullen karakters tegen komen en verschillende activiteiten meemaken. Vloer is lava met Spiderman, supermarkt spelen in Toy Story Land, spelen in Barbieland, racen op een paard in Cowboyland, bestuurbare auto racen in Cars Land. Ook leuk voor ouders!!

Tijden

E-mail: info@warriorevents.nl
Locatie: Winkelcentrum, de Swaenenborgh, Meppel
Data: elke weekend in de zomervakantie 2024
Prijs: €7,50 per kind. €5,00 per ouder. Ex €1,00 servicekosten
Tickets & Data