https://www.youtube.com/watch?v=S4ZnL455xoo&t=1s

3 uur durend

200 deelnemers

€39,50 p.p.

45 acteurs

ADVENTURE GAME

Het is het jaar 2045 en zoals elk jaar is de start van de jaarlijkse lockdown dichtbij. Je moet snel op zoek naar een veilige plek. Tijdens de jaarlijkse lockdown gebeuren de meest vreselijke dingen en worden alle criminele activiteiten gedoogd.

The Great Purge is een adventure game met een horror experience en een duur van 3 uur. Met een professionele cast van 45 acteurs en een verlaten locatie, waan jij je in een ware horror film.

Horror experience

The Great Purge speelt zich af in een geheime bunker. De bunker behoort toe aan de elite en jij bent uitgenodigd om samen the Purge te vieren. De keuze is aan jou. Ga je purgen of word je gepurged? Vanaf de buitenkant lijken het armpzalige appartementen, vanaf de binnenkant heeft het een zeer elitaire uitstraling. 

De familie zal dit jaar de Purge flink vieren. Er zijn zelfs geruchten van een geheime kermis met een veiling in ’the middle of nowhere’. Je word met een Amerikaanse bus naar een tweede locatie gebracht. Je doel is simpel; overleef de purge. Hoe? sluit je aan bij de familie of verzet je tegen ze. Succes! 

Groepen

The Great Purge is uitermate geschikt voor kleine en grote groepen. Het spel kan gespeeld worden met 200 mensen tegelijkertijd. Het spel speel je op de aangegeven speeldata. Heb je een groot bedrijf en wil je het spel boeken, dan is dat mogelijk. De kosten zullen wel hoger zijn in vergelijking met de geplande speeldata. Benieuwd naar de opties? Neem dan even contact op.

Tijden

E-mail: info@warriorevents.nl
Locatie: Verlaten appartementencomplex, Stikkerlaan 7, Winschoten.
13, 14, 15, 16, 20, 21, 22, 23 oktober 2022
Kosten: €39,99
Tickets