3 uur durend

200 deelnemers

€36,50 p.p.

45 acteurs

Suikerfabriek

Wat is the Great Purge?

Het is het jaar 2045 en zoals elk jaar is de start van de jaarlijkse lockdown dichtbij. Je moet snel op zoek naar een veilige plek. Tijdens de jaarlijkse lockdown gebeuren de meest vreselijke dingen en worden alle criminele activiteiten gedoogd. The Great Purge is een interactief horror theaterproductie met angstaanjagende game-elementen met een duur van 3 uur. Met een professionele cast van 45 acteurs en 2 unieke locaties, waan jij je in een ware horror film.

Over de beleving

The Great Purge speelt zich af op twee locaties. Je wordt vervoerd met de bus naar een geheime locatie buiten de stad Groningen en vervolgens weer terug gebracht naar de Suikerfabriek. Het geheime pand is een veilige locatie, voor zo lang het duurt. Er zijn geruchten dat een groot verrader zich schuilhoudt in deze geheime locatie. Je doel is simpel; vind de verrader en overhandig hem. Dit spel is niet geschikt voor snel bang aangelegde mensen, mensen die absoluut niet tegen horror kunnen, mensen met een zwak hart en zwangere vrouwen. Wees op je hoede, kijk goed om je heen, vertrouw (bijna) niemand en stap op mensen af..

Groepen

The Great Purge is uitermate geschikt voor kleine en grote groepen. Het spel kan gespeeld worden met 200 mensen tegelijkertijd. Het spel speel je op de aangegeven speeldata. Heb je een groot bedrijf en wil je het spel boeken, dan is dat mogelijk. De kosten zullen wel hoger zijn in vergelijking met de geplande speeldata. Benieuwd naar de opties? Neem dan even contact op.

E-mail: info@warriorevents.nl
Locatie: Suikerfabriek
Speeldata: 30, 31 oktober en 1 november 2020
Kosten: €36,50
Tickets

Wist u dat?

Deze game volledig corona proof is? Wij houden ons aan alle RIVM maatregelingen. Daarnaast heeft de organisatie nauw contact met de gemeente en wordt alles gecontroleerd. In deze tijd is het spannend om een ticket te kopen. Daarom is het mogelijk om een plekje te reserveren. Klik op de button en geef je op.