https://www.youtube.com/watch?v=S4ZnL455xoo&t=1s

The Great Purge

ECHTE VERLATEN LOCATIES

De unieke, echte locaties zorgen voor een filmische beleving

PROFESSIONELE
ACTEURS

Onze 50 acteurs zorgen voor een onvergetelijke ervaring

ONCE IN A LIFETIME
EXPERIENCE

Horror experience 2.0. Speel als stel, vrienden of met collega’s. 2 – 200 spelers mogelijk

ADVENTURE
HORROR GAMES

Dit is meer dan een beleving. Je kan alle kanten op en je maakt je eigen keuzes

ADVENTURE GAME

The Great Purge is een gruwelijke horror beleving. Wanneer het alarm slaat worden alle criminele activiteiten gedoogd. Tijdens de Purge nacht vinden de meest gruwelijke activiteiten plaats.

The Great Purge is een adventure game met een horror experience en een duur van 3 uur. Met een professionele cast van 45 acteurs en een unieke locatie, waan jij je in een ware horror film. Je kan alle kanten op en jij bepaalt welke kant het verhaal op gaat. Zoek interactie met de acteurs en probeer de purge te overleven. Hunt or be Hunted. 

Horror experience

Wat zou jij doen wanneer er geen regels meer zijn? Een zeer rijke familie nodigt bezoekers uit om deze nacht veilig door te komen. Bij hen ben je veilig…. voor zo lang het duurt.

De familie neemt je mee naar een veilige locatie. Daar vieren zij groots de Purge. Hier is het veilig en zullen de purgers niet inbreken… Het event zit boordevol schrikeffecten. Er zullen verschillende acts gaan plaatsvinden.

Welk wapen kies jij? Ga jij je vrienden verraden? Ga jij jezelf opofferen? Welke kant kies jij? Waar ga je naar toe? Kan jij het aan om zelf deze keuzes te moeten maken?

Groepen

The Great Purge is uitermate geschikt voor kleine en grote groepen. Het spel kan gespeeld worden met 44 mensen tegelijkertijd. Het spel speel je op de aangegeven speeldata. Heb je een groot bedrijf en wil je het spel boeken, dan is dat mogelijk. De kosten zullen wel hoger zijn in vergelijking met de geplande speeldata. Benieuwd naar de opties? Neem dan even contact op.

Tijden

E-mail: info@warriorevents.nl
Locatie: Verlaten Winkelcentrum, Swaenenborgh, Meppel
Data: 12,19, 26 oktober 2024
Kosten: €45,00 – €52,00
Tickets