Ons Warrior verhaal

Real life gaming is een compleet nieuwe vorm van entertainment. Wij willen mensen het gevoel geven dat zij de held van het verhaal zijn. Wij creëren geen digitale games, wij creëren compleet nieuwe werelden. Tijdens onze games ontdekten wij een sterke verandering in gedrag van de deelnemer. Er kwam een strijder naar boven. Deze ontdekking heeft geleid naar het doen van wetenschappelijk onderzoek. Uit dit onderzoek hebben wij een wetenschappelijk analysemodel ontwikkeld met psychologen en gedragswetenschappers. Dit model wordt ingezet voor teambuilding doeleinden.

Hoe het begon

In het jaar 2017 begonnen wij met de ontwikkeling en uitvoering van onze games. Dit heeft geleid tot het ontstaan van de zombie break-out. Een zeer succesvolle game die volledig was uitverkocht en zeer lovende reacties had ontvangen. Onze passie groeide en er ontstonden meer games. Momenteel zijn onze games niet alleen populair op het vlak van entertainment, maar worden onze games ook ingezet op het gebied van teambuilding.

Onze visie

Warrior Games creëert onvergetelijke ervaringen. Wij willen mens, bedrijf en team laten groeien door middel van deze ervaringen. Wij leven in een samenleving waarbij we altijd druk zijn, meer willen en alles moet perfect. Bij onze ervaringen staan spanning en adrenaline centraal. Hiermee willen wij de deelnemer de wereld om haar/hem heen doen laten vergeten en het gevoel van verbintenis met jezelf en je team vergroten.