Over

Warrior Events ontwikkelt evenementen op maat waarbij immersive storytelling en theaterperformance de vaste formule zijn. Bij Warrior Events gaan wij voor de volledige beleving. Het begint bij de marketing en eindigt met het meegeven van een krachtig Warrior gevoel voor elke bezoeker.

Per evenement gebeurt dit op verschillende manier. Het verschilt van gekke opdrachten, muzikale begeleiding en geweldige acteurs.

Immersive storytelling
Om de bezoeker meteen mee te nemen in de gehele beleving van je event verzorgt Warrior Events van begin tot eind de storytelling. Dit begint al bij de marketing.
Storytelling maakt jouw event een stuk persoonlijker, op deze manier creëert de bezoeker een verbintenis met jouw event en organisatie. De bezoeker voelt zich betrokken van begin tot eind.

Immersive storytelling is de bezoeker betrekken in jouw verhaal. Wil jij ook impact maken met je event en je verhaal, neem dan contact met ons op.

Theater performance

Bij Warrior Events voelt elk event aan alsof je in een film bent beland. Open de deuren naar de wereld van  Warrior. Dit creëren wij door middel van theater performance die het verhaal versterken. We maken gebruik van acteurs, licht, materialen, dansers en/of muzikale acts. Dit verschilt per concept op maat.