Warrior Left

Een real life game is een 40 minuten tot 3 uur durend spel. Je speelt de hoofdrol in je eigen film. Het is een filmische beleving waarin jij je eigen verhaal bepaalt. Je hebt altijd een doel. Dit verschilt per spel. Tijdens de beleving is het de bedoeling dat je de interactie aangaat met onze acteurs. Er zijn diverse verhaallijnen te ontdekken.

Het is geen Escape Room. Verwacht geen moeilijke puzzels en rebussen. Het is een interactieve filmische beleving met andere spelers en acteurs. Er zijn meerdere verhaallijnen te ontdekken en te volgen. Actief de interactie opzoeken met de acteurs is belangrijk.

Helaas is bij bijna alle spellen niet mogelijk om mee te doen wanneer je in een rolstoel zit. Er zijn vaak meerdere trappen en verdiepingen. We vinden het jammer om dit te moeten mededelen.
Alleen The Maze is geschikt voor rolstoelgangers. Dit speelt zich af op één verdieping met brede gangen.

De spellen worden op verschillende locaties gehouden. Bij de meeste locaties kan er worden geparkeerd op het terrein. Wanneer dit niet het geval is wordt dit vermeld op de pagina van het spel.

Warrior Right

We love to have all English speakers to participate our games. The collective scenes remain in Dutch. However our interactive actors are fully capable of switching between Dutch and English between individual interaction.

Bij The Great Purge en de Zombie break-out is het absoluut niet toegestaan om mee te doen wanneer je minderjarig bent, hierop maken wij geen uitzonderingen. Bepaalde spelelementen en scènes vinden wij niet geschikt voor minderjarigen. Ben je jonger dan 18? Geen zorgen, er zijn nog genoeg spellen waar je wel aan mee kan doen. Deze opties vind je op de pagina van de spellen.

Jazeker kan dat. Voor onze spellen zijn wij op zoek naar verschillende acteurs. Wij vragen van de acteurs dan een professionele houding. Er staat hier ook een vergoeding tegenover.

Dit is niet toegestaan.