https://www.youtube.com/watch?v=OJ0sgMfw_Fw

ECHTE VERLATEN LOCATIES

De unieke, echte locaties zorgen voor een filmische beleving

PROFESSIONELE
ACTEURS

Onze 20 acteurs zorgen voor een onvergetelijke ervaring

ONCE IN A LIFETIME
EXPERIENCE

Er zijn twee edities. Een familie editie en een adults only editie.

ADVENTURE
GAMES

Verstoppertje 2.0. Dit is meer dan een beleving. 

ADVENTURE GAME

Was jij ook altijd zo goed in verstoppertje? 

Hide & Seek: the Arena is een 2 uur durende adventure game. Was je vroeger ook zo fan van verstoppertje? Dan zal jij volledig shinen tijdens ons verstoppertje 2.0 spel.

Een wicked game master heeft de game ‘Hide & Seek’ opgericht. De Seekers zijn op zoek naar jou! Denk jij dat je de Seekers te slim af kan zijn? The Seekers zijn gekke figuren zoals spiderman, legoman, Darth Vader en nog veel meer…

Verstoppertje 2.0

Familie editie
Met de hele familie Hide & Seek spelen? Dat kan! In de middagen hebben wij een speciale familie editie. Leeftijd maakt niet uit! Neem je baby en oma vooral mee.

Volwassen editie 
In de avonden organiseren we de volwassen editie, vanaf 16 +. Het spel wordt dan een tikkeltje ingewikkelder. Vind een goede verstopplek wanneer het licht is. Kijk uit, de klok tikt. Wanneer de klok op 0 staat, zal het donker worden. De Seekers zullen dan op je jagen. Probeer zoveel mogelijk checkpoints te halen tot het einde van het spel. Maar pas op, wanneer jij je levens verliest, staat er heel wat op jou te wachten…

Groepen

Hide & Seek: the Arena is een zeer geschikt bedrijfsevent. Je kan met 200 deelnemers tegelijkertijd spelen. Hide & Seek: the Arena is een uniek teambuilding event waarbij er samengewerkt moet worden om het einddoel te behalen: blijf uit de handen van The Seekers. Het zal de samenwerking tussen de collega’s enorm stimuleren en bevorderen. Het ideale teamuitje!

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Tijden

E-mail: info@warriorevents.nl
Locatie: Winkelcentrum, de Swaenenborgh, Meppel
Data: 15, 16, 22, 23 september 2023
Prijs: €18,95 – €29,95
Tickets