Real life adventure games?

Wil je een unieke ervaring beleven? Kijk dan eens naar de real life adventure games bij Warrior Events. Ervaar één van onze real life horror of thriller games. De real life games zijn zo ontwikkeld dat je wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen, terwijl je als team samenwerkt om te ontsnappen in de verlaten locatie en de apocalyptische wereld.

Real life gaming is een compleet nieuwe vorm van entertainment. De real life adventure games zijn bij Warrior Events zo ontwikkeld dat je in het verhaal wordt getrokken en je het gevoel krijgt dat je een personage bent in je eigen horror- of thriller film. Bij Warrior Events kun je dan ook kiezen uit de real life horror of real life thrill games, waaronder er weer keus is in verschillende real life games. 

Of je nu een uitje wil met je vrienden, een teambuilding activiteit of juist op zoek bent naar een uniek ervaring, dan zijn de real life adventure games van Warrior Events een uitstekende. Bekijk welke real life games nog beschikbaar zijn en boek vandaag nog je tickets!

Met de real life adventure games wil Warrior Events een onvergetelijke ervaring creëren. Door een 2 tot 3 uur durende adventure game te spelen op een verlaten locatie, waar professionele acteurs jou de stuipen op het lijf jagen, krijg je het gevoel alsof je held bent in je eigen film.

Wat zijn real life adventure games?

Real life adventure games is een unieke ervaring, waarbij deelnemers worden getrokken in een spannende en uitdagende wereld. Deelnemers moeten in het spel hun creativiteit, kennis en teamwork gebruiken om uiteindelijk het einde te kunnen halen. Er is veel variatie in de real life games, zo kun je kiezen uit real life horror of real life thrill games. Ook onder de real life horror of thrill games, zijn er weer mogelijkheden om deel te nemen aan een specifieke real life adventure game.

Met de real life adventure games wil Warrior Events een onvergetelijke ervaring creëren. Door een 2 tot 3 uur durende adventure game te spelen op een verlaten locatie, waar professionele acteurs jou de stuipen op het lijf jagen, krijg je het gevoel alsof je held bent in je eigen film.

 

Waarom een real life adventure game doen?

Wanneer je op zoek bent naar een unieke en erg spannende ervaring, dan is een real life adventure game echt een uitstekende keuze om te doen. Elke adventure game heeft zo zijn eigen meeslepende verhaal, waarin de deelnemers worden ondergedompeld. Ervaar je liever een real life game waar je volop in de horror gaat of gaat je keuze uit naar een thriller en actie adventure game. Bij een adventure game krijg je de kans om uit je comfortzone te stappen om zo nieuwe uitdagingen aan te gaan. Bij Warrior Events willen ze mens, bedrijf en teams laten groeien door ze laten mee te doen aan een real life adventure game. Spanning en adrenaline staan dan ook centraal, zodat de deelnemers de wereld om hun heen vergeten en het gevoel van verbintenis met jezelf en het team wordt vergroot. 

Bij Warrior Events is er voor iedereen wel een passende real life adventure game te vinden in zowel de horror als thriller genre. Durf jij het aan en wordt je de held van je eigen verhaal?

BREAKOUT. MAART 2023 – TICKETS NU VERKGRGIJBAAR

Meer lezen

TRAIN HEIST. JUNI 2023 – Tickets nu verkrijgbaar

Meer lezen

THE HAUNTING.
Maart & April 2023 – Tickets nu verkrijgbaar

Meer lezen

Welke soorten real life adventure games zijn er?

Er worden verschillende soorten real life adventure games bij Warrior Events aangeboden. Zo heb je de keuze uit real life horror games of real life thrill games. Elk genre heeft zo zijn eigen real life game, zo is er altijd wel een adventure game die bij jou past. De adventures game hebben allemaal een uniek en meeslepend verhaal, waardoor je echt de wereld om je heen vergeet en volop vecht om uiteindelijk het einde van de game te behalen.

 

Real life horror games

Warrior Events wil onvergetelijke ervaringen creëren, zo ook op gebied van real life horror games. Je hebt bij Warrior Events dan ook de keuze uit drie verschillende scary games die je kunt spelen. Dit zijn de real life scary games die beschikbaar zijn:

  • The Breakout: deze adventure game duurt 3 uur, waarbij je de volledige real life horror experience krijgt. Zodra je op het terrein bent komt je in een apocalyptische wereld terecht, waarbij je overspoelt wordt door ‘infected’ mensen. In deze wereld zijn er al vaccins, alleen zijn er te weinig van ontwikkeld. De overheid bepaalt dan ook wie er dood gaat en wie er blijft leven. De missie is dan ook erg simpel, steel het vaccin of red de dokter. Maak je weg door het medische centrum en slaag in je missies!
  • The Great Purge: een gruwelijke beleving dat is deze real life game zeker. Wanneer er alarm wordt geslagen zijn alle criminaliteiten toegestaan. Tijden de nacht van The Purge vinden dan ook de meest gruwelijke activiteiten plaats. Wat zou jij doen wanneer er geen regels meer zijn? Zoek interactie met de acteurs en probeer de purge te overleven, want het is hunt or be hunted!
  • Haunting of the asylum: deze real life scary game is zeker een liefhebber voor de mensen die van horror houden. De 2 uur durende game geeft je een echte real life horror experience. Haunting of the Asylum is gebaseerd op de klassieke horrorverhalen. Tijdens de adventure game zit je in een gesticht waar al jaren krankzinnige patiënten zitten en waar gruwelijke gebeurtenissen hebben afgespeeld. Onlangs zijn er dan ook twee patiënten op mysterieuze wijze verdwenen. Overleef jij het gesticht of word je misschien wel één van de patiënten?

Alle adventure games zijn ook levensechte ervaringen. De indrukwekkende acteurs, stunts en de special effect zorgen ervoor dat je een ervaring hebt om echt nooit meer te vergeten. 

Real life thrill games

Ook voor de liefhebbers van thrill en adventure games heeft Warrior Events een aantal games die zorgen voor een onvergetelijke ervaring. De thrill games die je bij Warrior Events kunt spelen zijn:

  • The Train Heist: Ook fan van Peaky Blinders? Dan is de Train Heist echt iets voor jou! Je zit in de jaren 20 in Bimingham in een trein. Deze vertrekt vanaf het Stadskanaal, naar Veendam en weer terug. Je waant je in een real life experience waarin je in de serie Peaky Blinders terecht bent gekomen. 
  • Rage Room: wil je even helemaal los gaan? Dat kan in onze Rage Room! Hier mag je gewoon een keer alles even kapot slaan, je krijgt de kans om al je woede en stress er even uit te slaan. De Rage Room is bij Warrior Events in drie verschillende kamers beschikbaar. Zo kun je kiezen voor de crazy redneck, de demon apocalypse of de hospital madness.

Door de adventure games laat Warrior Events je een unieke ervaring beleven. Zij willen dan ook dat mens, bedrijf en teams kunnen groeien door deel te nemen aan de real life adventure games.

ECHTE VERLATEN LOCATIES

De unieke, echte locaties zorgen voor een filmische beleving

PROFESSIONELE
ACTEURS

Onze 50 acteurs zorgen voor een onvergetelijke ervaring

ONCE IN A LIFETIME
EXPERIENCE

Horror experience 2.0. Speel als stel, vrienden of met collega’s. 2 – 200 spelers mogelijk

ADVENTURE
HORROR GAMES

Dit is meer dan een beleving. Je kan alle kanten op en je maakt je eigen keuzes

Met wie kun je een real life adventure game doen?

De real life games zijn allereerst erg leuk om te doen met mensen die houden van avontuur, spanning en uitdagingen. Daarnaast kun je de adventure games samen met je vriend of vriendin doen of je gaat met een grotere groep, voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje.  Ook kun je meedoen als je wilt werken aan teambuilding voor bijvoorbeeld je bedrijf of je sportteam. Natuurlijk is het ook mogelijk om je alleen aan te melden, uiteindelijk zul je dan met een grotere groep mensen de adventure game gaan spelen. 

Real life adventure game met een kleine groep

Ook met kleine groepen kun je de real life games spelen. Bijvoorbeeld de game Haunting of the Asylum is geschikt voor de kleinere groepen. Dit spel kun je dan ook met 10 deelnemer tegelijk spelen. Het is ook mogelijk om je als kleiner team aan te melden, waarop je vervolgens met andere teams en deelnemers een real life adventure game zult beginnen. 

Teambuilding real life adventure game met de horror adventure games?

Mocht je toe zijn aan teambuilding voor bijvoorbeeld je bedrijf of je sportteam, dan bieden wij de optie om samen met je team aan de slag te gaan in één van onze real life adventure games. De spellen bij Warrior Events zijn dan ook zeer geschikt voor teambuilding, omdat je samen gaat werken aan één doel. De spanning en adrenaline al opbouwen, waardoor de verstandhouding onder de deelnemers wordt bevorderd en gestimuleerd. 

Waar kun je een real life adventure games doen?

Zelf is Warrior Events gevestigd in Groningen op de Travertijnstraat 12. De locaties van de real life adventure games zijn op verschillende plaatsen door Nederland. Afhankelijk van welke real life game je speelt, kan de locatie variëren. De locaties waar op dit moment de real life games plaatsvinden zijn een klooster in Ter Apel, verlaten school in Meppel en een pand in Winschoten. 

JOIN THE ADVENTURE!

Durf jij het avontuur aan te gaan? Wordt de held van je eigen verhaal en trotseer onze donkere werelden.

Tickets

“The possibilities were endless. It was so amazing. I could decide what choices I was gonna make. Didn’t realise that my friends had completely different adventure stories.”

Lisanne Appelboom (37)

“It felt like i was in a real horror movie and i was the leading character. The actors were amazing and brought everything to live. What an adrenaline!!”

Martin Glass (26)

“Months after we were still talking about this. The real abandoned locations, around 50 professional actors and a three hour experience was a once in a lifetime experience”.

Lisa de Groot (29)