https://www.youtube.com/watch?v=7CRv-OmEvDg

Dark Wizard

Verlaten Winkelcentrum

Deze unieke locatie geeft je een filmisch gevoel. Ga op zoek naar de geheime werelden.

PROFESSIONELE
ACTEURS

Onze 20 acteurs zorgen voor een onvergetelijke ervaring

ONCE IN A LIFETIME
EXPERIENCE

Speel als stel, vrienden of met collega’s. 2 – 100 spelers mogelijk

INTERACTIEVE
TOVERSTAF

Dit is meer dan een beleving. De toverstaffen geven je een magisch gevoel. Ga jij de Battle aan?

Adventure Game

Dark Wizard is een revolutionaire real life game. Nergens in de wereld heb jij het gevoel alsof jij in een magische wereld terecht bent gekomen.

INTERACTIEVE TOVERSTAF
Deze unieke toverstaf is speciaal ontwikkeld voor deze real life game. Je toverstaf bevat 3 levens. Zorg ervoor dat je niet geraakt wordt! Maar jij kan natuurlijk ook het gevecht aan gaan! Voordat jij een machtige ‘wizard’ kan worden, zal jij eerst verschillende quests moeten uitvoeren om meerdere ‘spells’ te unlocken.

Bucketlist experience

Het verhaal
We zijn in de toekomst beland. Jaren terug heeft ‘The Last War’ plaatsgevonden. De tovenaarswereld is in groot gevaar. De normale mens is achter deze magisch wereld gekomen en zij hebben zeer speciale wapens ontwikkeld om de tovenaars uit te roeien. Het is aan jou ervoor te zorgen dat deze magische wereld niet verloren gaat.

Locatie
Deze real life game zal plaatsvinden in een 4000m2 winkelcentrum. Maar niets is wat het lijkt!! Ga op zoek naar de geheime werelden en de andere wizards. Het lot ligt in jouw handen.

Groepen

The Dark Wizard is een zeer geschikte activiteit voor bedrijven, vrijgezellenfeesten en vriendenuitjes. Het spel is een uniek teambuilding event waarbij er samengewerkt moet worden om het einddoel te behalen. Groepen van 2 – 70 deelnemers kunnen meedoen aan het spel. Wil jij een exclusieve dag boeken voor je bedrijf? Dan is dit mogelijk vanaf januari.

Tijden

E-mail: info@warriorevents.nl
Locatie: Winkelcentrum, de Swaenenborgh, Meppel
Data: 4, 10, 11, 25 mei 2024
Prijs: €53,99 – 59,99
Tickets