Thriller en actie games

Bij Warrior Events kun je terecht voor verschillende thriller en actie games, die worden ontworpen om de deelnemers een unieke en spannende ervaring te geven. Door het spelen van een real life thrill game, krijg je het idee alsof je in je eigen thriller of actie film bent beland, waar je moet proberen om er weer uit te komen. Wanneer je op zoek bent naar een stukje avontuur en spanning, dan is een real life thriller game uitstekend voor jou. Door gebruik te maken van verlaten locaties en professionele acteurs wordt je in het spel meegetrokken en krijg je een onvergetelijk ervaring. Warrior Events biedt verschillende thriller en actie games aan, waaronder Taken Extreme, The Train Heist en een Rage Room. Wil jij ook je hartslag laten verhogen en de adrenaline laten pompen door je lichaam? Bekijk dan snel onze real life thriller games.

Wat zijn real life thrill games?

Tijdens de real life thrill en actie games worden de deelnemers ondergedompeld in een filmische wereld, waarbij ze intense en uitdagende ervaring krijgen. De real life thriller games zullen 2 tot 3 uur duren, waarbij een tiental van professionele acteurs je de stuipen op het lijf jagen of je juist zullen helpen tijdens de games. Je zult door de verlaten locatie je weg moeten vinden om zo het einde van het spel te kunnen halen. De adventure games zijn zo opgesteld dat je het gevoel krijgt alsof je in je eigen thriller of actie film bent beland. Wanneer je op zoek bent naar een unieke en onvergetelijke ervaring, dan is een real life thriller game een uitstekende optie.

RAGE ROOM – Momenteel niet beschikbaar

Meer lezen

THE TRAIN HEIST – JUNI

Meer lezen

Welke real life thrill games zijn er?

Er is bij Warrior Events keuze uit verschillende real life thriller en actie games. Elke real life game heeft zo zijn eigen thriller of actieverhaal, waar jij volledig in ondergedompeld zal worden. Bij Warrior Events heb je onder andere de keuze uit de real life thriller games, The Train Heist en de Rage Room, waar je weer verschillende kamers in hebt. Bij elke real life game zal je worden meegesleept in het verhaal, waardoor je de wereld om je heen doet vergeten en uiteindelijk echt om tot het einde te komen.

Train Heist

Ook fan van Peaky Blinders? Dan is de Train Heist echt iets voor jou! Je zit in de jaren 20 in Bimingham in een trein. Deze vertrekt vanaf het Stadskanaal, naar Veendam en weer terug. Je waant je in een real life experience waarin je in de serie Peaky Blinders terecht bent gekomen.

Rage Room

In de Rage Room van Warrior Events kun jij gewoon even helemaal los gaan. Je krijgt de kans om al je woede en stress eruit te slaan en om gewoon alles kapot te slaan, want alles moet kapot in de Rage Room. De Rage Room heeft keuze uit 3 verschillende kamers. Zo kun je kiezen voor de Crazy Redneck, Demon Apocalypse of Hospital Madness. Een echte bucketlist experience die je niet zult vergeten.

ECHTE VERLATEN LOCATIES

De unieke, echte locaties zorgen voor een filmische beleving

PROFESSIONELE
ACTEURS

Onze 50 acteurs zorgen voor een onvergetelijke ervaring

ONCE IN A LIFETIME
EXPERIENCE

Horror experience 2.0. Speel als stel, vrienden of met collega’s. 2 – 200 spelers mogelijk

ADVENTURE
HORROR GAMES

Dit is meer dan een beleving. Je kan alle kanten op en je maakt je eigen keuzes

Waar kun je de real life thrill games doen?

De real life thriller en actie games vinden op verschillende locaties plaats om zo unieke ervaringen te creëren. Zo is de Rage Room en de verschillende kamers hierin op een verlaten school in Meppel. De Train Heist zal starten op de locatie Stadskanaal. Vanaf het Stadskanaal vertrekt de trein naar Veendam en weer terug. 

Per real life thriller game heb je dan ook geen idee waar en in wat voor wereld je terecht komt.

Met wie kun je de real life thrill games spelen?

Je kunt de real life thrill games bij Warrior Events met verschillende mensen spelen. Zo speel je het met vrienden, familie of juist met je collega’s. Wanneer je nog op zoek bent naar een unieke activiteit om met je vrienden of familie te doen, is een real life adventure game een uitstekende optie. Ook werken de real life adventure games erg goed voor bedrijven die aan teambuilding willen doen. De real life games zijn zo ontworpen dat je moet samenwerken om aan het einde van de real life game te komen. Beleef de spanning en een onvergetelijk ervaring door samen met je vrienden, familie of collega’s een real life thrill en actie game te doen.

Ervaringen met de real life thrill games

Iedereen beleeft de real life thriller en actie games weer anders, maar over het algemeen wordt het als een erg unieke ervaring beleefd. De real life games zijn dan ook een erg unieke en spannende belevenis, welke je waarschijnlijk niet snel zult vergeten. Deelnemers die al eens aan een real life adventure game hebben meegedaan geven dan ook aan dat ze echt het idee hadden dat ze in een thriller of actiefilm zaten en zij de hoofdpersoon in het verhaal waren. Ook vonden ze dat de acteurs het geweldig deden en het verhaal echt tot leven brachten, iets om nooit meer te vergeten. 

JOIN THE ADVENTURE!

Durf jij het avontuur aan te gaan? Wordt de held van je eigen verhaal en trotseer onze donkere werelden.

Tickets

“The possibilities were endless. It was so amazing. I could decide what choices I was gonna make. Didn’t realise that my friends had completely different adventure stories.”

Lisanne Appelboom (37)

“It felt like i was in a real horror movie and i was the leading character. The actors were amazing and brought everything to live. What an adrenaline!!”

Martin Glass (26)

“Months after we were still talking about this. The real abandoned locations, around 50 professional actors and a three hour experience was a once in a lifetime experience”.

Lisa de Groot (29)