2 uur durend

30 deelnemers

€37,99 p.p.

Interactieve acteurs

Meerdere verlaten locaties

Filmische game

Warrior Games organiseert filmische, adventure games waarbij jij het gevoel hebt in een thriller film te zijn beland. The Last Handmaid is een 2 uur durende adventure game in een verlaten villa in Smilde. Het is de taak aan jou om de laatste handmaid te bevrijden uit de handen van Gilead. Lukt het jou om uit de handen van de commander te blijven? Deze adventure game is uniek in Nederland.

Live Action experience

Het spel duurt 2 uur en je hebt als doel om de laatste handmaid te bevrijden, maar eerst moeten jij en je groepinfiltreren in Gilead. Win het vertrouwen van de commander en probeer ongezien de laatste handmaid te bevrijden. Het is tijd om ze aan te spreken, hopelijk maak je de juiste keuzes. Wordt je gepakt? Zorg er dan voor dat je groep genoeg wapens heeft bemachtigd. Lukt het jou om de handmaid op tijd te redden?

Groepen

The Last Handmaid is een zeer geschikte activiteit voor bedrijven, vrijgezellenfeesten en vriendenuitjes. Het spel iseen uniek teambuilding event waarbij er samengewerkt moet worden om het einddoel te behalen. Groepen van 4 – 30 deelnemers kunnen meedoen aan het spel. Het enige wat je nodig hebt is goed werkende telefoons. Wil je met een grotere groep meedoen? Dit is ook mogelijk. Neem dan even contact met ons op.

Tijden

E-mail: info@warriorevents.nl
Locatie: Tramweg 2, Winschoten
29 september   VOL
1 oktober           VOL

10 en 11 februari 2023 (valentijnseditie)  – tickets beschikbaar

Kosten: €37,99
Tickets