The Train Heist

HISTORISCHE TREIN

De unieke historische trein geeft je een filmisch gevoel

PROFESSIONELE
ACTEURS

Onze 20 acteurs zorgen voor een onvergetelijke ervaring

ONCE IN A LIFETIME
EXPERIENCE

Speel als stel, vrienden of met collega’s. 2 – 100 spelers mogelijk

ADVENTURE
GAMES

Dit is meer dan een beleving. Je beweegt door de trein en je maakt je eigen keuzes

TERUG IN DE TIJD

Ook zo fan van Peaky Blinders? Dan is dit jouw kans om mee te spelen in de Train Heist. Je waant je in de jaren 20 in Birmingham. De historische trein vertekt vanaf Stadskanaal, rijdt naar Veendam en weer terug. Maar dit is geen normale trein rit. De Train Heist geeft je het gevoel alsof je in een film bent beland. Beweeg je door de trein en kom in contact met de acteurs. De spanning is om te snijden. 

Thriller en actie games

Live Action experience

Het spel duurt 2,5 – 3 uur lang. The Blinders gang is van plan om een zeer belangrijk roof te plegen op de trein. Het is de keuze aan jou of jij deze gaat stoppen of niet. The Train Heist is een zeer unieke theater game waarin jij je eigen keuzes bepaalt. Voor wie ga jij werken? Durf jij het aan om undercover te spelen? Ga je iemand verraden? En lukt het jou om het einde van de treinrit te halen? 

De trein rijdt naar Veendam en weer terug. In Veendam zullen alle bezoekers uit moeten stappen. De trein heeft 30 minuten de tijd nodig om te keren. In de tussentijd kunnen de bezoekers terecht in het restaurant op het oude station. Je kan vooraf een klein tapas gerecht bestellen. Dit kan niet ter plekke nog besteld worden. 

Groepen

The Train Heist is een zeer geschikte activiteit voor bedrijven, vrijgezellenfeesten en vriendenuitjes. Het spel is een uniek teambuilding event waarbij er samengewerkt moet worden om het einddoel te behalen. Groepen van 2 – 100 deelnemers kunnen meedoen aan het spel. Wil jij een exclusieve dag boeken voor je bedrijf? Dan is dit alleen mogelijk op 1 of 2 juni voor minimaal 90 bezoekers.

Tijden

E-mail: info@warriorevents.nl
Locatie: Historische Trein, STAR Museumspoorlijn Stadskanaal
1, 2, 7, 8, 14, 15 juni 2024
Kosten: €44,00 – €65,00 (tapas arrangementen mogelijk)
Tickets