Horror adventure games

Warrior Events biedt unieke en avontuurlijke real life games aan, waaronder ook horror adventure games. De games zijn zo ontworpen dat jij het gevoel hebt alsof je in je eigen horror film leeft. De horror games zijn perfect voor de mensen die op zoek zijn naar een uitdagende en bloedstollende ervaring. Bij Warrior Events kun je dan ook kiezen uit verschillende scary games kiezen die je kunt spelen, denk hierbij aan, Haunting of the Asylum, The Great Purge of The Breakout. Elke real life game heeft zo zijn eigen verhaal waar jij je een weg doorheen moet zien te banen. Beleef een onvergetelijke ervaring en laat je hartslag verhogen en de adrenaline pompen door je lichaam tijdens één van onze horror adventure games.

Wat zijn real life horror games?

Een real life horror game is voor de mensen die op zoek zijn naar een uitdaging en gek zijn van spanning. Een real life horror adventure game bij Warrior Events creëert een onvergetelijke ervaring voor de deelnemers. Het is een 2 tot 3 uur durende real life game, waarbij je in een filmische beleving zit, waarbij je het gevoel hebt alsof je in je eigen horror film bent beland. Jouw hartslag gaat omhoog tijdens een horror adventure game, terwijl je een weg moet banen door de griezelige omgevingen en je aanwijzingen verzamelt om zo te ontsnappen aan de horror game. Elke game heeft zo zijn eigen horrorverhaal, die je laat meetrekken om het avontuur dan ook echt te beleven en uiteindelijk je missies te voldoen in de game.

BREAKOUT.

Maart 2023 – Tickets nu verkrijgbaar

Meer lezen

THE GREAT PURGE.
Mei 2023 – Tickets binnenkort verkrijgbaar

Meer lezen

THE HAUNTING.
Maart & April 2023 – Tickets nu verkrijgbaar

Meer lezen

Buiten escapes

Je kunt de real life adventure games bij Warrior Events zien als een soort van next level escape room. Het is dan ook niet als een traditionele escape room in een kamer, maar je zult door meerdere kamers en omgevingen je weg moeten vinden. Een horror adventure game kun je dan ook zien als een soort buiten escape. Tijdens de buiten escapes kun je dan ook alle kanten op, want jij bepaalt welke kant het horrorverhaal op gaat.

Welke real life horror games zijn er?

Bij Warrior Events is er keuze uit verschillende horror adventure games. Elke real life adventure game heeft zo zijn eigen horrorverhaal, waardoor jij een keuze kunt maken welke horror game het beste bij jou past. Je kunt bij Warrior Events kiezen uit verschillende horror adventure games, zoals Haunting of the Asylum, The Great Purge of The Breakout. De horror adventure games hebben allemaal een uniek en meeslepend verhaal, waardoor je echt de wereld om je heen kunt vergeten en volop zult vechten om uiteindelijk het einde van de horror adventure game te behalen. 

Haunting of the Asylum

Haunting of the Asylum is een 2 uur durende game waar je een echte real life horror experience ervaart. Het verhaal is dan ook gebaseerd op de klassieke horrorverhalen. De real life game speelt zich dan ook af in een echte verlaten locatie in een klooster in Ter Apel. In het gesticht in Ter Apel wonen al jaren krankzinnige patiënten en er hebben zich dan ook gruwelijke gebeurtenissen afgespeeld. Er zijn onlangs dan ook twee patiënten mysterieus verdwenen, aan jou de taak om dit mysterie op te lossen. De patiënten vertellen er alleen wel bij dat er al jaren een dood meisje in de nacht over de wandelgangen loopt. Het personeel weet hier dan ook niks vanaf, maar jij krijgt al snel te zien wat de waarheid van dit verhaal is.

De Haunting of the Asylum is erg geschikt voor kleinere groepen. Je kan dan de horror game ook met 10 deelnemers tegelijkertijd spelen. De horror adventure game is dan ook een uniek teambuilding event, waarbij er moet worden samengewerkt om het einddoel te behalen. Kort gezegd overleef het Gesticht en kom erachter wat er met het meisje is gebeurd.

The Great Purge

Ervaar een gruwelijke horror beleving tijdens The Great Purge. Wanneer het alarm afgaat zijn alle criminele activiteiten veroorloofd. Tijdens The Great Purge zullen dan ook de meest gruwelijke activiteiten plaatsvinden. Als er geen regels meer zijn, wat zou jij dan doen? Blijf je op een veilige locatie of ga je juist voor de jacht tijdens deze nacht. Jij bepaalt zelf welke kant het verhaal op gaat, want het is hunt or be hunted! The Great Purge is een 3 uur durende horror adventure game, waarbij een professionele cast van 45 acteurs en verschillende locatie je laten ervaren alsof je in je eigen horror film zit. 

The Breakout

Tijdens de 3 uur durende horror adventure game, kun jij The Breakout beleven. Zodra je het terrein op komt zit je gelijk in een real life horror experience, waarbij je in een wereld komt die overspoelt is door infected. Tijdens de real life game is het dan ook aan jou de taak om ervoor te zorgen dat het virus niet zal uitbreken. Het lot van de wereld ligt dan ook in jouw handen! In de apocalyptische wereld die er is gecreëerd zul jij je weg moeten wanen en missies zullen moeten voldoen. De verlaten middelbare school en de 45 professionele acteurs zullen ervoor zorgen dat jij een onvergetelijke ervaring krijgt. 

ECHTE VERLATEN LOCATIES

De unieke, echte locaties zorgen voor een filmische beleving

PROFESSIONELE
ACTEURS

Onze 50 acteurs zorgen voor een onvergetelijke ervaring

ONCE IN A LIFETIME
EXPERIENCE

Horror experience 2.0. Speel als stel, vrienden of met collega’s. 2 – 200 spelers mogelijk

ADVENTURE
HORROR GAMES

Dit is meer dan een beleving. Je kan alle kanten op en je maakt je eigen keuzes

Op welke locaties zijn de real life horror adventure games?

Per horror adventure game is de locatie verschillend om zo ook unieke ervaringen te creëren. Waar The Breakout zich juist afspeelt op een verlaten school in Meppel, zal juist Haunting of the Asylum zich afspelen in een klooster in Ter Apel. Je hebt dan ook geen idee waar je terecht komt en hoe je de game kunt ervaren, dit alles voor een onvergetelijke belevenis.

 

Met wie speel ik de real life horror game?

Samen met je vrienden, familie of collega’s kun je de real life horror games spelen. De horror adventure games kun je dan ook doen als een uitje met je vrienden of familie of juist samen met je collega’s als teambuilding. Alle horror adventure games zijn zo ontworpen dat ze in groepen zijn te spelen, de groepsgrootte kan per horror game verschillen. Je kan ook alleen deelnemen aan een real life game, je zult dan met de rest van de mensen die zich hebben aangemeld, deelnemen aan een horror game. Voel je vertrouwen en werk samen met de groep om zo het einde van de horror adventure game te behalen.

Ervaringen met de horror adventure games?

Bij Warrior Events beleef je de horror games als een hele unieke en spannend avontuur. Deelnemers worden dan ook uitgedaagd om hun angsten te overwinnen terwijl ze zich een weg moeten banen door de real life horror adventure games. Deelnemers laten dan ook graag hun ervaring achter, zo geeft Lisa ook aan dat ze maanden later nog over de horror games praatte. Ze vond de verlaten locaties, de professionele acteurs en de drie uur durende horror game een een ‘’once in a lifetime experience’’. 

JOIN THE ADVENTURE!

Durf jij het avontuur aan te gaan? Wordt de held van je eigen verhaal en trotseer onze donkere werelden.

Tickets

“The possibilities were endless. It was so amazing. I could decide what choices I was gonna make. Didn’t realise that my friends had completely different adventure stories.”

Lisanne Appelboom (37)

“It felt like i was in a real horror movie and i was the leading character. The actors were amazing and brought everything to live. What an adrenaline!!”

Martin Glass (26)

“Months after we were still talking about this. The real abandoned locations, around 50 professional actors and a three hour experience was a once in a lifetime experience”.

Lisa de Groot (29)