3 uur durend

200 deelnemers

€42,50 p.p.

45 acteurs

Verlaten school

Adventure Game

The Breakout is een 3 uur durende adventure game met een real life horror experience. Zodra je op het terrein komt, kom je in een wereld terecht die is overspoelt door ‘infected’. Dit is de laatste veilige locatie, voor zolang het duurt. Het is aan jou om de wereld te redden en op zoek te gaan naar het antivirus. De 50 professionele acteurs zorgen voor een onvergetelijke dag. Dit is meer dan ‘gewoon een ervaring’.

Horror experience

The Breakout duurt in totaal 3 uur en je hebt als doel om het antivirus op te zoeken en de wereld te redden van de break-out. Er is een indrukwekkende apocalyptische wereld gecreëerd. Waan je op het terrein van een verlaten attractiepark. Wie ga je aanspreken? Het gevaar lurkt om elke hoek. Bemachtig jij eerst een wapen of ga jij meteen voor het anti-virus. Kan jij the Breakout overleven?

Groepen

The Breakout is een zeer geschikt bedrijfsevent. Je kan met 200 deelnemers tegelijkertijd spelen. The Breakout is een uniek teambuilding event waarbij er samengewerkt moet worden om het einddoel te behalen: zoek het antivirus en red de wereld. Er staat je team een geweldige ervaring te wachten. Het zal de samenwerking tussen de collega’s enorm stimuleren en bevorderen. Het ideale teamuitje!

E-mail: info@warriorevents.nl
Locatie: Verlaten School Meppel
  • 26, 27 november 2021 (Sinterklaas Editie)
  • 3, 4, 5 december 2021 (Sinterklaas Editie)

OPGELET: gecanceld wegens corona

Kosten: €42,50
Tickets