https://www.youtube.com/watch?v=bWnBXRz-Xas

3 uur durend

200 deelnemers

€39,50 p.p.

45 acteurs

Verlaten school

ADVENTURE GAME

The Breakout is een 3 uur durende adventure game met een real life horror experience. Zodra je op het terrein komt, kom je in een wereld terecht die is overspoelt door ‘infected’. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat het virus niet zal uitbreken. Het lot van de wereld ligt in jouw handen. De 45 professionele acteurs zorgen voor een onvergetelijke dag. Dit is meer dan ‘gewoon een ervaring’.

De grimeurs van de Walking Dead zullen de grime verzorgen. Durf jij het aan?

Horror experience

The Breakout duurt in totaal 3 uur en je hebt als doel om het vaccin op te zoeken en de wereld te redden van alle ‘infected’ en de Staat uit te schakelen. Er is een indrukwekkende apocalyptische wereld gecreëerd. Waan je in een middelbare school. Wie ga je aanspreken? Het gevaar lurkt om elke hoek. Bemachtig jij eerst een wapen of ga jij meteen voor het anti-virus. Kan jij the Breakout overleven

The Breakout is een levensechte experience. De indrukwekkende stunts en spectaculaire special effects zorgen voor een ervaring om nooit meer te vergeten. Dit moet je meemaken!

Groepen

The Breakout is een zeer geschikt bedrijfsevent. Je kan met 200 deelnemers tegelijkertijd spelen. The Breakout is een uniek teambuilding event waarbij er samengewerkt moet worden om het einddoel te behalen: zoek het antivirus en red de wereld. Er staat je team een geweldige ervaring te wachten. Het zal de samenwerking tussen de collega’s enorm stimuleren en bevorderen. Het ideale teamuitje!

Tijden

E-mail: info@warriorevents.nl
Locatie: Verlaten School, Randweg 1, Meppel
Maart 2023
Kosten: €39,50
Tickets