https://www.youtube.com/watch?v=mabsHTmpNNs

ECHTE VERLATEN LOCATIES

De unieke, echte locaties zorgen voor een filmische beleving

PROFESSIONELE
ACTEURS

Onze 40 acteurs zorgen voor een onvergetelijke ervaring

ONCE IN A LIFETIME
EXPERIENCE

Horror experience 2.0. Speel als stel, vrienden of met collega’s. 2 – 90 spelers mogelijk

ADVENTURE
HORROR GAMES

Dit is meer dan een beleving. Je kan alle kanten op en je maakt je eigen keuzes

Horror adventure games

ADVENTURE GAME

The Breakout is een 3 uur durende adventure game met een real life horror experience. Zodra je op het terrein komt, kom je in een wereld terecht die is overspoelt door ‘infected’. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat het virus niet zal uitbreken. Het lot van de wereld ligt in jouw handen. De 45 professionele acteurs zorgen voor een onvergetelijke dag. Dit is meer dan ‘gewoon een ervaring’.

De grimeurs van de Walking Dead zullen de grime verzorgen. Durf jij het aan?

Horror experience

The Breakout duurt in totaal 3 uur en je hebt als doel om het vaccin op te zoeken en de wereld te redden van alle ‘infected’ en de Staat uit te schakelen. Er is een indrukwekkende apocalyptische wereld gecreëerd. Waan je in een gigantische, verlaten winkelcentrum. Wie ga je aanspreken? Het gevaar lurkt om elke hoek. Bemachtig jij eerst een wapen of ga jij meteen voor het anti-virus. Kan jij the Breakout overleven?

The Breakout is een levensechte experience. De indrukwekkende stunts en spectaculaire special effects zorgen voor een ervaring om nooit meer te vergeten. Dit moet je meemaken!

Groepen

The Breakout is een zeer geschikt bedrijfsevent. Je kan met 90 deelnemers tegelijkertijd spelen. The Breakout is een uniek teambuilding event waarbij er samengewerkt moet worden om het einddoel te behalen: zoek het antivirus en red de wereld. Er staat je team een geweldige ervaring te wachten. Het zal de samenwerking tussen de collega’s enorm stimuleren en bevorderen. Het ideale teamuitje!

Tijden

E-mail: info@warriorevents.nl
Locatie: Verlaten winkelcentrum, Swaenenborgh, Meppel
14, 20, 21, 27, 28 september 2024
Kosten: €42,99 – €51,99
Tickets