3 uur durend

200 deelnemers

€36,50 p.p.

45 acteurs

Biotoop Haren

Wat is de Zombie break-out?

Zombie Break-out is een interactieve theaterproductie boordevol game-elementen met een duur van 3 uur. De ervaring wordt neergezet door een fantastische cast van 45 acteurs. Zodra je op het terrein komt, kom je in een wereld terecht die is overspoelt door zombies. Dit is de laatste veilige locatie, voor zolang het duurt. Het is aan jou om Groningen te redden en op zoek te gaan naar het antivirus.

Over de beleving

De Zombie Break-out duurt in totaal 3 uur en je hebt als doel om het antivirus op te zoeken en Groningen te redden van de break-out. Een cast van 45 acteurs brengt de ervaring tot leven. Op het terrein zijn verschillende objecten verstopt die het wellicht makkelijker zouden kunnen maken om het antivirus te vinden. Wees op je hoede, kijk goed om je heen, vertrouw (bijna) niemand en stap op mensen af.. De klok tikt en jij hebt 1 doel: red Groningen!

Groepen

Zombie Break-out is een zeer geschikt bedrijfsevent. Je kan met 200 deelnemers tegelijkertijd spelen. Zombie Break-out is een uniek teambuilding event waarbij er samengewerkt moet worden om het einddoel te behalen: zoek het antivirus en red Groningen. Deelname staat garant voor een geweldige ervaring die de verstandhouding onder de collega’s zal stimuleren en bevorderen. Zombie Break-out zal nog lang hét gespreksonderwerp zijn op het kantoor.

E-mail: info@warriorevents.nl
Locatie: Biotoop Haren
Speeldata: Gecancelled wegens coronacrisis
Kosten: €36,50
Ticket bestellen