2 uur durend

10 deelnemers

€39,90 p.p.

25 acteurs

Gesticht

ADVENTURE GAME

Haunting of the Asylum is een 2 uur durende adventure game met een real life horror experience. Haunting of the Asylum is gebaseerd op de klassieke horrorverhalen. Deze real life 𝗵𝗼𝗿𝗿𝗼𝗿 adventure game speelt zich af in een 𝗲𝗰𝗵𝘁𝗲, verlaten locatie. Een compleet appartementen complex die al jaren leeg staat. Wij toveren deze locatie om tot een Gesticht. 

In dit Gesticht wonen er al jaren krankzinnige patiënten. Gruwelijke gebeurtenissen hebben zich hier afgespeeld. Onlangs zijn er twee patiënten mysterieus verdwenen. Kan jij dit mysterie oplossen?

Horror experience

The Haunting of the Asylum duurt in totaal 2 uur en je hebt als doel om erachter te komen wat er met het verdwenen meisje is gebeurd. De werknemers in het Gesticht hebben een oproep gedaan. Ze zijn op zoek naar dappere mensen die het aandurven om een geest te verdrijven. De patiënten in het Gesticht worden volledig gestoord, omdat ze een meisje horen dwalen in de nacht. De werknemers geloven hen niet, maar ze proberen hen te kalmeren door mensen te laten komen om ze te helpen. Denk jij dat het Gesticht ‘Haunted’ is? 

Groepen

Haunting of the Asylum is een zeer geschikt bedrijfsevent voor kleinere groepen. Je kan met 10 deelnemers tegelijkertijd spelen. The Haunting is een uniek teambuilding event waarbij er samengewerkt moet worden om het einddoel te behalen: overleef het Gesticht en kom erachter wat er met het meisje is gebeurd.  Het zal de samenwerking tussen de collega’s enorm stimuleren en bevorderen. Het ideale teamuitje!

Tijden

E-mail: info@warriorevents.nl
Locatie: Verlaten appartementencomplex, Stikkerlaan 7, Winschoten
27, 28, 29, 30. 31 oktober 2022
Kosten: €39,99
Tickets