2 uur durend

10 deelnemers

€39,90 p.p.

25 acteurs

Gesticht

ADVENTURE GAME

Horror lovers & thrill seekers opgelet!

Haunting of he Asylum is een 2 uur durende adventure game met een real life horror experience. Haunting of the Asylum is gebaseerd op de klassieke horrorverhalen. Deze real life 𝗵𝗼𝗿𝗿𝗼𝗿 adventure game speelt zich af in een 𝗲𝗰𝗵𝘁𝗲, verlaten locatie. Deze adventure game speelt zich af in een echt Klooster. 

In dit Gesticht wonen er al jaren krankzinnige patiënten. Gruwelijke gebeurtenissen hebben zich hier afgespeeld. Onlangs zijn er twee patiënten mysterieus verdwenen. Kan jij dit mysterie oplossen?

Horror experience

Je hebt één doel; los het mysterie op. Het personeel laat niet zomaar iedereen binnen in het gesticht. Er is dus maar één manier om binnen te komen. Doe je voor als een patiënt en probeer niet op te vallen. 

De patiënten die al jaren in het gesticht wonen vertellen over een dood meisje die in de nacht in de wandelgangen loopt. Het personeel lijkt er niets vanaf te weten, maar niets is wat het lijkt.

Kom in contact met de gekken, de paranoïde en de schizofrene patiënten. Denk jij het gesticht te kunnen overleven of word je één van hen?

Groepen

Haunting of the Asylum is een zeer geschikt bedrijfsevent voor kleinere groepen. Je kan met 10 deelnemers tegelijkertijd spelen. The Haunting is een uniek teambuilding event waarbij er samengewerkt moet worden om het einddoel te behalen: overleef het Gesticht en kom erachter wat er met het meisje is gebeurd.  Het zal de samenwerking tussen de collega’s enorm stimuleren en bevorderen. Het ideale teamuitje!

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

Tijden

E-mail: info@warriorevents.nl
Locatie: Klooster Ter Apel
24, 25, 26 februari & 3, 4 maart 2023
Kosten: €39,99
Tickets