https://www.youtube.com/watch?v=ycOHJaKXE1E

ECHTE VERLATEN LOCATIES

De unieke, echte locaties zorgen voor een filmische beleving

PROFESSIONELE
ACTEURS

Onze 50 acteurs zorgen voor een onvergetelijke ervaring

ONCE IN A LIFETIME
EXPERIENCE

Horror experience 2.0. Speel als stel, vrienden of met collega’s. 2 – 200 spelers mogelijk

ADVENTURE
HORROR GAMES

Dit is meer dan een beleving. Je kan alle kanten op en je maakt je eigen keuzes

ADVENTURE GAME

Horror lovers & thrill seekers opgelet!

Hide & Seek: the Haunting is een 2 uur durende adventure game met een real life horror experience. Was je vroeger ook zo fan van verstoppertje? Dit is geen kinderspel. Hide & Seek is een gruwelijke game waarin jij uit de handen moet blijven van geschifte en gruwelijke figuren. 

Een narcistische game master heeft de game ‘Hide & Seek’ opgericht. De Seekers zijn op jacht naar jou! Denk jij dat je de Seekers te slim af kan zijn? 

Horror experience

Je hebt één doel; overleef Hide & Seek. Durf jij het aan? Hoe kan je winnen? Je moet binnen een bepaalde tijd verschillende checkpoints bereiken. Dit kan alleen tijdens de ‘nacht’. Maar pas op, in de nacht leven ook de Seekers en zij zijn op jacht naar jou.

Wordt je gepakt? Dan verlies je een leven en zal je het checkpoint niet bereiken. Maar wat zal er gebeuren wanneer jij al je levens bent verloren?? Daar zal je maar op 1 manier achterkomen.

Groepen

Hide & Seek: the Haunting is een zeer geschikt bedrijfsevent voor kleinere groepen. Je kan met 150 deelnemers tegelijkertijd spelen. Hide & Seek: the Haunting is een uniek teambuilding event waarbij er samengewerkt moet worden om het einddoel te behalen: overleef de game en kom erachter wat er met het meisje is gebeurd.  Het zal de samenwerking tussen de collega’s enorm stimuleren en bevorderen. Het ideale teamuitje!

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

Tijden

E-mail: info@warriorevents.nl
Locatie: Winkelcentrum Meppel, de Swaenenborgh
Data: 27, 28, 29 oktober 2023
Kosten: €34,99 – €38,99
Tickets