3 uur durend

200 deelnemers

€36,50 p.p.

30 acteurs

Rensenpark

Wat is African Warrior?

African Warrior is een interactieve theaterproductie met spannende gaming elementen. Het 3 uur durend spel vindt plaats op een unieke locatie met een geweldige cast van 30 acteurs. Dit apocalyptische verhaal speelt af in de toekomst. De oorlog is uitgebroken. Je hebt één doel; het lot ligt in jouw handen om het koninkrijk te redden. Strijd mee in de ongerepte Afrikaanse natuur, maar pas op. Jij bent niet alleen in deze strijd.

Over de beleving

African Warrior vindt plaats op een unieke locatie, de oude dierentuin in Emmen. Het spel is opgedeeld in verschillende levels, net als in een computerspel. Elk level wordt steeds zwaarder en spannender. Je zal je begeven door de oude, donkere hokken en gebieden van de dieren. Op het terrein zal je verschillende personages tegenkomen. Stap in hun verhaallijn en wie weet kunnen zij je verder helpen. Het spel zit vol met spanning en adrenaline. Je begeeft je in gevaarlijke situaties waarin je wordt opgejaagd door jagers. Kan jij deze oorlog overleven?

Groepen

African Warrior is uitermate geschikt voor kleine en grote groepen. Het spel kan gespeeld worden met 200 mensen tegelijkertijd. Het spel speel je op de aangegeven speeldata. Heb je een groot bedrijf en wil je het spel boeken, dan is dat mogelijk. De kosten zullen wel hoger zijn in vergelijking met de geplande speeldata. Benieuwd naar de opties? Neem dan even contact op.

E-mail: info@warriorevents.nl
Locatie: het Rensenpark
Speeldata: 12, 13, 14 en 15 augustus 2021
Kosten: €36,50
Ticket bestellen

Wist u dat?

“Wist u dat een euro van uw kaartje wordt gedoneerd aan het Felida Big Cat Centre? Zij verzorgen getraumatiseerde leeuwen en tijgers om vervolgens terug te brengen naar Afrika. Voor meer info: https://www.felidabigcats.org