1.5 uur durend

30 deelnemers

€8,50 p.p.

25 acteurs

Rensenpark

Wat is Stropers op de Savanne?

Help, de baby leeuw is meegenomen en we hebben dappere rangers nodig die ons kunnen helpen. Stropers op de Savanne is een interactieve theaterproductie met gaming elementen. Kinderen stappen in een levensecht 3 uur durend computerspel. De unieke locatie en de acteurs maken het tot een onvergetelijke ervaring. Het spel kan ook worden ingezet voor natuur & educatie doeleinden. Het spel is geschikt voor de leeftijden 6 t/m 14 jaar.

Over de beleving

Het spel vindt plaats op een unieke locatie, de oude dierentuin in Emmen. Het spel is opgedeeld in verschillende levels, net als in een computerspel. Elk level wordt steeds een stukje spannender, op een kindvriendelijke manier. Tijdens het spel leren de kinderen over natuur & dierenwelzijn. Ze moeten allemaal kleine spellen spelen om zo steeds dichterbij de vermiste baby leeuw te komen. Denk hierbij aan een waterballonnen gevecht, raad de dierengeluiden en nog veel meer te gekke interactieve spellen. Uw kind zal nog wekenlang praten over deze unieke beleving.

Groepen

Het spel is uitermate geschikt voor grotere groepen. Bent u op zoek naar een leuk uitje voor uw kinderopvang, schoolreisje/uitje, scouting, sportclub of kinderfeestje? Zoek dan niet verder en geef de kinderen deze onvergetelijke ervaring. Onze pedagogische hulpverleners zullen ervoor zorgen dat de kinderen veilig zijn en een te gekke middag beleven. Wilt u met een grote groep komen, neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

E-mail: info@warriorevents.nl
Locatie: het Rensenpark
Speeldata: 6, 7, 8 mei 2022
Kosten: €8,50
Ticket bestellen