Skip to main content
Evenement

Incoming: Zombie-break-out experience, Horror house en meer

By 19 juli 2019mei 26th, 2020No Comments

Waar je vorig jaar al een blok beton in je broek scheet in het Horror House en tijdens de spooktocht, wordt Groningen dit jaar officieel dé Halloween-hoofdstad van Nederland. Dikke zombie outbreak en alles.

Niks Amerikaans feestje, Groningen doet vol mee in de griezelbende. Vorig jaar eigenlijk al, toen er voor het eerst ooit een Horror House met professionele acteurs werd gebouwd in Stad.

 

HalloweenGroningen

Maar dit jaar komt er nog veeeeeuuuul meer awesomeness. Dankzij HalloweenGroningen, een organisatie die alle Halloween-events in Stad op één platform gaat aanbieden. In samenwerking met verschillende locaties en ondernemers in Stad.

Chill, chill, chill ja. Maar it get’s nog better: HalloweenGroningen stampt zelf ook drie professionele evenementen uit de klei eind oktober, waarmee ze Groningen officieel omdopen tot Halloween-hoofdstad van Nederland.

 

Zombie break-out

Met als rotte kers op de vergane taart: een zombie break-out. Simpel gezegd: in het eggie The Walking Dead spelen in De Biotoop nabij Groningen. Met een cast van 45 acteurs en een meeslepend verhaal van zeker drie uur.

De wereld redden hier, anti-virusje zoeken daar, rottend lijk in je nek zus, daar sterft je maat zo. Dat werk. Fantastisch mooi dus.

 

Horror Fun House

Overleef je al het zombiegeweld? Lekker man. Kun je dan eem rustig bijkomen in het Horror Fun House aan de Grote Markt. Tientallen scarejumps en andere spelelementen verspreid over een puik aangeklede indoor route.

Samenvattend: vijfentwintig minuten lang professionele horrorclowns die je de tepels van je romp laten schrikken. Minstens.

 

Party, ghost tour en meer

Zei iemand Halloween-hoofdstad van Nederland? Zekers. Want bovenop de twee bovenstaande evenementen komt er een ghost tour aan de rand van Stad, een zieke Halloween Party en nog veel meer.

Bron: https://www.sikkom.nl/incoming-zombie-break-out-experience-horror-house-en-meer/