Skip to main content
Evenement

Griezelen in spookstad Groningen met Halloween

By 10 augustus 2019mei 26th, 2020No Comments

Zombies, clowns, monsters.. HalloweenGroningen heeft het allemaal. In de herfstvakantie zal Groningen worden omgetoverd tot de eerste ‘Halloweenstad’ van Nederland.

In samenwerking met verschillende ondernemingen wordt HalloweenGroningen omgetoverd tot eerste spookstad. Groningen zal ook kennis maken met een real life gaming event, de zombie break-out. Een drie uur durend spel waarbij je Groningen moet redden van de zombie apocalypse. Je hebt één doel: zoek het antivirus en red Groningen. Let wel op voor alle zombies die er alles aan doen om dit te voorkomen.

Naast dat Halloween ontzettend eng wordt, wordt het ook nog eens leuk. Wie vindt clowns nou niet gezellig? Kom spelen met alle horrorclowns in het Horro Fun House. Het wordt erg gezellig, voor zo lang het duurt. Het Horror Fun House is een 25 minuten durende route met tientallen scarejumps, professionele circus artiesten en enge spelelementen tussendoor.

Alle Halloween-evenementen voor volwassenen worden binnen gehouden en er zullen geen enge figuren op straat lopen om kinderen bang te maken.

Bron: https://gezinsbode.nl/artikel/1038329/griezelen-in-spookstad-groningen-met-halloween.html?harvest_referrer=https%253A%252F%252Fwww.google.com%252F